Rum av hög kvalitet till låga priser

Mysigt vandrarhem i Kävlinge, bara 10 minuter från Lund och Eslöv

Enkelt och praktiskt

Vi på Torget Vandrarhem vill att du ska trivas när du är på affärsresa eller semester och söker ett tillfälligt boende. Boendet är väldigt viktigt för trivseln vilket innebär att vi arbetar hårt för att erbjuda ett lättillgängligt, praktiskt och flexibelt korttidsboende eller långtidsboende för alla våra gäster. På Torget Vandrarhem i Kävlinge kan vi bra boende, så ring oss redan idag.

Vi kan erbjuda dig trevliga och prisvärda boenden. Kanske söker du ett korttidsboende på vårt Vandrarhem i Kävlinge för praktisk övernattning nära till faciliteter och med Malmö, Lund, Eslöv, Landskrona, Helsingborg och Köpenhamn alldeles runt hörnet. Tågstation finns inom 50 meter från Vandrarhemmet, så här är grannstäderna aldrig långt bort.

Korttidsboende

Om du inte ska stanna så länge och söker ett tillfälligt boende kan vi varmt rekommendera våra rum för korttidsboende. I rymliga och fräscha rum kan du få en god natts sömn i våra bekväma sängar. Rummen här hyrs ut per natt. Det finns Wi-Fi/fiber. Tillgång till ett gästkök så att du enkelt ska kunna tillaga egna måltider, när det passar dig.
Ring oss för att boka redan idag, så hittar vi något som passar såväl din smak som din prisnivå.
Om du har särskilda önskemål eller krav är du välkommen att kontakta oss innan ankomst, så hjälper vi dig.

Torget Vandrarhem
Torget 45
Kävlinge,  24430

 Från och med november 2014 har vi 

ändrat vårt lågprishotell till vandrarhem.

Öppettider

Måndag - Söndag 16:00 - 18:00

Telefontider

Övrig tid nås vi på telefon.