Rum av hög kvalitet till låga priser

Om Torget Vandrarhem i Kävlinge

Torget Vandrarhem är det självklara valet när du söker efter ett prisvärt boende i Kävlinge. Oavsett om du behöver korttids- eller långtidsboende så kan vi hjälpa till. 
Att semestra är något som alla behöver emellanåt och vi vet att boendet är det som många gånger är en dyr post i resebudgeten. Vi kan hjälpa dig att du får mer pengar över till annat på din resa. Vi erbjuder billigt boende samtidigt som vi ser till att du får ett fräscht och trevligt rum. Kontakta oss på Torget Vandrarhem för vidare info.
Boka rum

Kvalitet

Torget Vandrarhem erbjuder såväl korttids- som långtidsboende i Kävlinge. Vi tror på att erbjuda prisvärda boendemöjligheter utan att någonsin tumma på den höga kvaliteten i rum och faciliteter. När du kommer till oss kan du alltid vara säker på att du blir väl omhändertagen. Vår kunniga personal bistår dig gärna under din vistelse här medan rummets atmosfär ger dig trivsel och trygghet.

Service

För oss är god service en självklarhet, men vi tar det aldrig för givet. Därför ser vi alltid till att kontinuerligt uppdatera verksamheten, utan att förändra för mycket av det klassiskt rustika. Vi vill erbjuda korttids- och långtidsboende där du känner att du är väl omhändertagen samtidigt som du har många valmöjligheter och stor frihet att göra det du vill.

Torget Vandrarhem
Torget 45
Kävlinge,  24430

 Från och med november 2014 har vi 

ändrat vårt lågprishotell till vandrarhem.

Öppettider

Måndag - Söndag 16:00 - 18:00

Telefontider

Övrig tid nås vi på telefon.